Следете нé или притиснете Escape

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

 • 04-06-2015
  По феноменалниот концерт во 2006 г., Авалон Продукција успеа уште еднаш да ги донесе незаборавните Апокалиптика во Скопје. Спремете се, ова ќе биде одлична есенска сезона на...
 • 03-06-2015
  Време поминува, а некои работи едноставно не се менуваат. Условите за живеење во студентскиот дом „Гоце Делчев” на пример. Да, уште е хорор.
 • 13-05-2015
  Покрај големите концерти на One Republic и Whitesnake, Авалон Продукција најави уште еден голем светски изведувач за оваа година - Пол Ван Дајк доаѓа на Скопје Гори 2015-та! Во...
 • 22-04-2015
  На 24-годишниот Зоран Ѓорѓиески од Вевчани му е потребно итно пресадување (трансплатација) на срце, а операцијата која ќе се изврши или во Виена, Австрија или во Франкфурт,...
 • 15-04-2015
  Легенди од светски калибар кои ги слушаат сите генерации, феноменални на сцена, со многу душа и исконска рок енергија - е тоа се Whitesnake! И да, легендите повторно ќе се вратат...
 • 12-03-2015
  Чувството на слобода кај животните откако биле користени како заморчиња во лабараторија, затворани во кафези и малтретирани е скапоцен момент. Ако лесно се растревожувате да ве...