Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Автобуска идила

2014-01-23
Во меѓувреме во Македонија Борат е ангажиран за фенг шуи на автобусите.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ