Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Балкански лек за внатрешен мир

2015-06-03
Не дај Боже човек покомплексно прашање да постави, кој знае каков одговор ќе добие.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ