Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Балканско весеље за главоболка

2014-12-24
Нема што да се каже посебно, само дека ова не е тролање, ова е уметноС!

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ