Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бех сас овците

2013-12-12
Во меѓувреме во Македонија - дијаспората го возвраќа ударот!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ