Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бизнис консултантот наградува

2014-11-12
Бог доаѓа во многу облици, ама само во Македонија некој може нечија верба да ја користи за други намени и тоа во форма на БИЗНИС КОНСУЛТАНТ!

Бог понекогаш дарува, ама овој пејџ на Фејсбук само наградува #ГОТОВО:

Бог знае и кој ви го гледа профилот:

Бог и едуцира и издава дипломи:

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ