Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дајте му работа, одма!

2013-11-25
Сликан легнат на под со заводливи очи, „ин“ фризура и со намера да работи или во Германија или во „Swecka“ - овој млад господин заслужува да ја надмине неправдата - „О барам, барам, но немам (работа)“.

СЛЕДЕТЕ НÉ