Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дедо најдобро знае

2014-10-27
Интернетот полека станува уште едно место каде што можете многу да научите од постарите. Слушајте го дедо!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ