Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Готвачко гуру

2014-01-22
Уметност е кога некој може толку комплицирана задача да ја објасни на таков лесен и едноставен начин. Следната недела можете да очекувате генијално видео за деталниот процес на загревање пица во микробранова.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ