Следете нé или притиснете Escape

Наслов

И од жешко имало полошо

2014-08-15
Знаеме дека ве има и тоа во големи броеви. Не се откажувајте, ќе дојде и вашето време... ќе се легализира и во Македонија проституција.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ