Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Идиотијада - балкански креативни предизвици

2014-12-01
Додека се чудите на содржината на постерот ќе ве упатиме само на еден шекспировски добро скован дел - „сок нема и никогаш нема ни да има”. Врвните награди се резервирани само за најтолерантните на холестерол.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ