Следете нé или притиснете Escape

Наслов

А клингонски?

2013-12-12
Можеби ова е причината поради која никој не се пријавува на огласов.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ