Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога стопалата се храна

2016-01-07
Што ти е Фетиш? Храна бе! Овај стапала. Жени бе, жени ми се. Ма дај шта даш!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ