Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Компирот е лек?

2014-05-14
Од секогаш сме знаеле дека одредени градинарски култури се сметале за лек, ама ова е веќе на сосема друго ниво! Втората слика е бонус.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ