Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Крајот го краси делото

2014-01-28
Пиротехника на свадба - зошто да не, нека му е интересно на дедото.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ