Следете нé или притиснете Escape

Наслов

„Креативни и абузивни” македонски огласи

2014-03-07
Од фотошоп гуруа и огласувачки поети, па се до Гугл Тренслејт мастери. Мојата чудесна Македонија. Давајте парите!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ