Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Крстокрадение штипско

2014-01-19
Правила - мажите секогаш ги знаат подобро од попот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ