Следете нé или притиснете Escape

Наслов

А Лепи го знаете?

2014-07-21
Некои ликови се родени како фејлови, ама за Лепи треба да се отвори посебно цела една категорија. Тој и Бритни, тие се на Youtube главните.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ