Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Либе ли си ми?

2014-04-04
На тенката граница помеѓу win и fail, еве ги бугарските варијанти на песните од албумот AM на популарниот бенд Arctic Monkeys.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ