Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонците се најголеми!

2013-12-17
Дефиниција за епско тролање на старошколски начин!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ