Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонска демократија

2014-03-12
Твитот и сликата објаснуваат се'. Само што веќе е касно за вакви потези, светот веќе дозна.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ