Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонски англиски, Бургер Кинг стајл

2014-09-23
Она кога 3rd (third) станува 3th (thirTH) и останати мистерии од македонски обид за англиски јазик. Сликано на ескалаторот во еден наш трговски центар.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ