Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Масовно на целата дупка

2014-03-25
Еден човек, една жена, ама не е песна на Ареа, туку слободен пад од два-три метра, бидејќи враќање рикверц кон дупка е за прави мажи!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ