Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Охридски кајче муабети

2014-02-07
Под итно да се најде јунак за медијација. Вака не ја бива веќе.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ