Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Паљото ТВ - билдер едишн

2014-02-11
Фрижидер висок - билдерски, намирници по список, поглед на Широк Сокак и ток шоу во најава. Запомнете деца, се' - само политика и порнографија НЕ.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ