Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Преводна трансплантација

2015-02-24
Новата теорија на превод вели дека значењето му се пресадува на читателот, хируршки, трајно, со тешки последици.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ