Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Пушењето е штетно

2014-08-06
Закана за откажување од пушење, бидејќи господинот не пие нафта (освен високооктанската спонзорирана од изворот на тефтерот).

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ