Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Само за бомба сте!

2014-06-30
Секој обид да се опише чудово од спот е излишен. Конечно некој кој може да ги симне балканските фолкери од тронот на мизеријата. Иљач за очоболов немаме, гледајте на сопствен ризик.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ