Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Сеир за прописна радоС

2014-07-26
Уште појако ќе беше ако името со се' точките даваше беше ТОПКИ, ама и со увоС - извоС проаѓа како фејл на денот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ