Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Шетање куче на охридски начин

2014-04-09
Легендата вели дека кучињата на овој начин учат да ловат риби, да спасуваат давеници и управуваат со кајче во летна сезона.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ