Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Шо знам јас за бате и тате

2015-05-21
Македонската креативност во креирање на име на фирма секогаш била на ниво, ама на овие две фирми, ни иновативност од типот на име на фирма од првите букви од имињата на децата не им е рамна. А башка што и немаат компани на крајот од името.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ