Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Што јужније, то сречније

2014-03-25
Можеби Фарел направи бум по социјалните медиуми со концептот на видеа инспирирани од песната "Happy", ама видео апгрејдот преку потезите на групата Јужни ветар е врвот на видео монтажата.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ