Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Скопска возачка џунгла

2014-01-03
Пакет клипчиња од релито скопско секојдневие на сообраќајописецот Никола. Ко преживи причаче.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ