Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Страшни сте, стварно

2014-07-24
Речиси година дена подоцна ништо од заканата. Тоа е таа ефикасна македонска управа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ