Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Техно-фејл-маркет

2013-12-12
„Црн петок” конечно и во Македонија! Вакви ниски попусти не сте виделе досега. Најверојатно поради фактот што не постојат.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ