Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Тестирање воздушно перниче на бугарски начин

2015-01-02
Во меѓувреме во соседна Бугарија се изврши најзабавниот и најнебитниот аматерски тест на деценијата.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ