Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Унгарска логика

2014-08-19
Пред некое време вртеа вакви фотки по интернет за тоа колку е „убав” германскиот јазик. И одеднаш, чистејќи ја кујната во редакција, налетавме на кутијата од тостерот. И така...

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ