Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Велком ту очобол

2014-08-05
Не знаеме што е пофејл. „англискиот” на почеток, или самиов брод со сите капетански салтанати внатре. Зошто бе луѓе? Зошто?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ