Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Вери лауд индид

2014-08-21
Според неофицијални и невистинити извор дознаваме дека постерот го има правено наш иселеник фром Аустрејлија. Најс џоб, брат!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ