Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Вилкинсонов бикче ми е

2014-01-05
Како што пиша @jocoska на Твитер, да наречеш производ на Вилкинсон бикче, е исто како Кожувчанка да рекламира дека има најдобра Пелистерка. Антиреклама на годината.

Виа @jocoska.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ