Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Време е за срам

2014-07-21
Кога една песна е толку добра и се слуша со децении понатаму се вика евергрин, а кога песна е олку „посебна” како ретро бисерот на Ани Малинкова, тогаш слободно можеме да го наречене еверфејл. Неколку години подоцна и пак не можеме да се начудиме на степенот на искривеност на драгата Ани, на стабилната рака на камерманот и на рандом рап делот. Барем им било забавно во студио.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ