Следете нé или притиснете Escape

Наслов

За осмомартовските битолцки работи

2014-03-10
Детален видео преглед на прославата на Денот на жената во Битола. Поборничките за женски права сигурно се задоволни што битолските жени можат оро да вртат еден ден во годината без мажи околу нив. Закон! Бонус: Старото видео го нема, ама новово вреди за сите пари!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ