Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Замислете, некој ова го наплаќа!

2014-12-09
Една слика, еден збор, многу сеир. Битно данок се плаќа.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ