Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Зошто нема секс?

2014-02-07
Овој коментар би можел и во Македонија многу лесно да пројде.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ