Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Имаме сеир

2014-04-27
Ако веќе се фалиме кој што има...

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ