Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога сака да ја носиш на Лепа Брена

2015-05-22
Воведете драма во животот, кажете не на „хит” концерти.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ