Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Маријачи повеќе од Зоро

2014-06-09

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ