Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Mind Blown, змија едишн

2014-07-08
Ако некогаш сте имале Нокиа 3310ка или нешто слично, една од најиграните игрици беше „змијата“. На гифчево можете да погледнете, како би изгледал „гејмплејот“ понатаму во играта. Предупредување, забегано е малку.

СЛЕДЕТЕ НÉ