Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Намерно беше

2014-07-08
Луто ривалство, блиски контакти.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ