Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Осмели се - кажи и не на баба ти

2013-12-30

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ